Færgegrillen er et pænt, rent og hyggeligt spisested hvor personalet lægger vægt på personlig betjening – vi serverer maden ved bordene så vore kunder i ro kan nyde besøget, stemningen og den gode udsigt over havneområdet hvor der altid er aktiviteter.

Færgegrillen har områdets suveræne bedste placering med overdækket terasse og masser af pakeringsmuligheder, der er selvfølgelig gratis el opladningsmuligheder for elkøretøjer. Og ingen pakeringsgebyr, hvilket betyder at vore kunder i ro kan spise hos os og afslutte med en gåtur på havnen uden at være til gene for havnetrafikken.

Færgegrillen ligger tæt ved  Nationalpark THY, Bunkermuseet og Vesterhavets strande hvilket giver vore gæster muligheder for både at kunne nyde den rå natur, se aktiviteterne ved Danmark's største fiskerihavn og nyde et godt hjemmelavet måltid.

Færgegrillens menu er meget varieret og indeholder traditionelle retter og udvalgte hovedretter, hvor der for alle retter gælder hjemmelavet, kvalitet og store portioner til familievenlige priser. Vores Stjerneskud, Schnitzler og Reservat steak er efterspurgte langt ud over de jyske grænser.

Vi er IKKE en sæson restaurant, hvilket betyder vores madkvalitet er grundlag for også at kunne tiltrække fisker/håndværker fra havnen, lokale folk fra THY og Mors uden for turist sæsson'en. Dette er kun muligt med høj-ensartet kvalitet og et dygtigt personale-team -  disse kvaliteter har FÆRGEGRILLEN. 

Færgegrillen er meget omhyggelig med udvælgelse af leverandører, hvilket betyder vi altid har friske fisk opkøbt direkte på fiske auktion og forarbejdet hos os, og alle vore kødretter er friske råvare leverancer fra Den gamle Slagter i Thisted som vi selv forarbejder. Retter serveres med frisk hakket salat.

Egenkontrol og modtagekontrol af råvarer prioriteres meget højt – så vi aldrig er i tvivl om kvaliteten. Det er ikke huset's leverandør der stiller krav, det er FÆRGEGRILLEN der stiller krav til leverandørerne. 

Færgegrillen har plads til 50 personer inde og lige så mange uden for på vores lækre maritime overdækkede terrasse hvor man kan nyde udsigten over havn og haw.

I 2011 resulterede vores gode koncept  i et Royalt arrangement for Kronprins Frederik og Mary hvor vi stod for menuen - bordpyntning og serveringen til velkomst receptionen som Thisted kommune var vært for på Bunkermuset.

Færgegrillens glashåndværk fremstilles af Kirstine og er udstillet i restauranten, kan købes ved henvendelse til personalet. ( se billeder her )

Venlig hilsen Kirstine & Per